Gratis verzending v/a €99 (BE)- €119 (NL)
Ingepakt met liefde
Prijs per10cm

“Every end is a new beginning”

 

“Every end is a new beginning”

 

Dit moet wel het moeilijkste bericht zijn dat ik ooit schreef. Want de juiste woorden vinden was nog nooit zo zwaar. 

 

Misschien moet ik het gewoon zeggen zoals het is, maar wanneer ik het zeg is het ook zo definitief. Want hoewel ik voel dat mijn beslissing de enige juiste is, blijft het moeilijk om het uit te spreken.

 

Maar goed, laat me het gewoon zeggen zoals het is, hier komt het dan:

Ik stop ermee.” 

Jawel, je leest het goed, het is geen shocking uitspraak om marketinggewijs je aandacht te trekken. Het is voor echt. Het is tijd om mijn ondernemers kindje te laten gaan.

 

8,5 jaar heb ik met de glimlach mijn hart en ziel heb gegeven voor Pieke Wieke. De laatste tijd valt de druk van het ondernemen me te zwaar. Het altijd bezig te zijn met je zaak is het niet fysiek dan wel in je hoofd. Het schuldgevoel nooit genoeg te werken langs de ene kant en er nooit ten volle te kunnen zijn voor mijn gezin. Ergens op het ondernemerspad ben ik mezelf kwijt geraakt, want buiten Pieke Wieke weet ik eigenlijk niet meer goed wie Lieve nu eigenlijk is. 

 

Dus nam ik de beslissing, het is tijd om Pieke Wieke te laten gaan en terug op zoek te gaan naar mezelf.

 

Niet dat ik met spijt terugkijk, integendeel. Wat heb ik genoten van alle jaren! Tot enkele weken geleden was er ook geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om te stoppen.

Want ja, ik ben verdomme trots op wat ik toch van niets uit de grond heb gestampt. Dus stop ik met opgeheven hoofd en hoop in datzelfde hoofd binnenkort terug wat rust te vinden.

 

Vanaf vandaag starten we met de uitverkoop zowel online als offline. Natuurlijk blijven we je met de glimlach en de Pieke Wieke “touch” helpen. Want een mooi verhaal verdient ook een mooi einde!

 

❤️

Liefs,

Lieve

 

 

Pieke Wieke stopt ermee en nu?

 

  • DE WINKEL IS WEER OPEN VOLGENS DE GEWONEN OPEINGSUREN
  • De nieuwe stoffen van See You at Six zullen natuurlijk ook bij ons gelanceerd worden, het spreekt voor zich dat deze niet met korting verkocht zullen worden

  • Vanaf 1 juni zullen er ook geen tassen fournituren meer verkocht worden in de winkel. Wil je toch graag nog tassen materiaal kopen? Maak dan een afspraak met Mieke bij Zipper Zoo, dan kan je je bezoekje aan de winkel combineren met een blik in het het magazijn van Zipper Zoo

  • Een bestelling afhalen van Zipper Zoo bij Pieke Wieke? Dat kan ook nog steeds tijdens de openingsuren.


  • Heb je nog een waardebon? Zolang de winkel open is kan deze nog gebruikt worden. Ook in de webshop kan je deze nog gebruiken, al moet je daarvoor even mailen want je kan de code niet automatisch samen gebruiken met de korting die gegeven wordt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending v/a €99 (BE)- €119 (NL)
Ingepakt met liefde
Prijs per10cm